HB tweewielers

Wij zijn dealer van Prolitium
Wij zijn dealer van Van Holland
Wij zijn dealer van Burgers

Burgers

EDGE ELEKTRISCHE FIETS
toon meer...
Een elektrische fiets, het woord zegt het eigenlijk al; is een fiets welke voorzien is van een elektrische ondersteuning. De motor en de accu zorgen ervoor dat deze ondersteuning tot stand kan worden gebracht. De elektrische fiets wordt steeds populairder en wordt door een steeds bredere doelgroep aangeschaft. De e-bike met ondersteuning is natuurlijk voor voor iedereen die een extra zetje in de rug mee wil krijgen naar bijvoorbeeld het werk of naar school zonder dat je bezweet en moe aankomt.
€ 2.649,00
EDGE ELEKTRISCHE FIETS
Van: € 2.749,00 voor: € 2.649,00 (incl. btw)
specifications

Van Holland

Van Holland VH1-md
toon meer...
Het topmodel uit onze serie, de geheel nieuwe Van Holland VH1-md. Deze fiets is voorzien van een uitneembare accu die geïntegreerd is in het frame van de fiets, hierdoor is de accu nauwelijks zichtbaar. Een modern ontwerp gecombineerd met de technologie van Bafang.
Van Holland VH1-md
Prijs vanaf: € 2.449,00 (incl. btw)
specifications
Van Holland VH-4 md
toon meer...
De Van Holland VH4-md is gebasseerd op ons topmodel Vh4 maar heeft een opbouw die nog beter betaalbaar is. Deze mooie elektriche fiets is stil, krachtig en heeft een zeer hoge actieradius. Deze fiets is comfortabel voor lange ritten. Een uitzonderlijk frame met een geïntegreerde accu. Let op de uitstekende specificaties versus de prijs, vergelijk zelf!
Van Holland VH-4 md
Prijs vanaf: € 2.199,00 (incl. btw)
specifications