HB tweewielers

Wij zijn dealer van Prolitium
Wij zijn dealer van Van Holland
Wij zijn dealer van Qivelo
Wij zijn dealer van Burgers

Prolitium

Prolithium Sprinter 2.0
Het topmodel uit onze serie, de vernieuwde en verbeterde Prolithium Sprinter 2.0. Een betrouwbare fiets met een fluisterstille Bafang middenmotor. De Bafang Max drive motor staat bekend om zijn soepele rijeigenschappen.
toon meer...
Prolithium Sprinter 2.0
Prijs vanaf: € 2.199,00 incl. btw
specifications

Van Holland

Van Holland VH1-md
Het topmodel uit onze serie, de geheel nieuwe Van Holland VH1-md. Deze fiets is voorzien van een uitneembare accu die geïntegreerd is in het frame van de fiets, hierdoor is de accu nauwelijks zichtbaar. Een modern ontwerp gecombineerd met de technologie van Bafang.
toon meer...
Van Holland VH1-md
Prijs vanaf: € 2.449,00 incl. btw
specifications
Van Holland VH-4 md
De Van Holland VH4-md is gebasseerd op ons topmodel Vh4 maar heeft een opbouw die nog beter betaalbaar is. Deze mooie elektriche fiets is stil, krachtig en heeft een zeer hoge actieradius. Deze fiets is comfortabel voor lange ritten. Een uitzonderlijk frame met een geïntegreerde accu. Let op de uitstekende specificaties versus de prijs, vergelijk zelf!
toon meer...
Van Holland VH-4 md
Prijs vanaf: € 2.199,00 incl. btw
specifications

Qivelo

Qivelo I-Cycle Gen F1.0
Deze Qivelo I-Cycle Gen F1.0 is een erg complete elektrische damesfiets en is voorzien van vele luxe opties. De fiets is erg compleet uitgevoerd met een dubbele voorvorkvering, zadelpenvering, onderhoudsvrije Shimano Nexus versnellingen en geventileerde schijfremmen. Deze elektrische fiets is bovendien standaard voorzien van een grote 522Wh accu en een krachtige, maar zeer stille Bafang voorwielmotor voor een optimale fietservaring. Deze grote accu en krachtige motor maakt deze fiets een echte allrounder en daarmee uitermate geschikt voor woon-werkverkeer doordeweeks en een plezier rit voor in het weekend.
toon meer...
Qivelo I-Cycle Gen F1.0
Prijs vanaf: € 2.299,00 incl. btw
specifications